Informatieavond herinrichting Maliebaan 19 april 2023

Informatieavond herinrichting Maliebaan 19 april 2023


De gemeenteraad heeft in 2022 het Functioneel Ontwerp vastgesteld. Dit Functioneel Ontwerp heeft de gemeente nu in details uitgewerkt tot een Voorlopig Ontwerp. Op 28 maart 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders het concept Voorlopig Ontwerp vrijgegeven. U kunt de brief die het college hierover aan de raadsleden heeft verstuurd hier vinden.

Wilt u reageren op de details van de uitwerking? Dat kan door een e-mail te sturen naar . Reageren kan tot en met 21 mei 2023. We gebruiken de reacties om de laatste keuzes te maken voor het Definitief Ontwerp. Nadat de gemeente het Definitief Ontwerp heeft vastgesteld, begint ze met het opnieuw inrichten van de Maliebaan.

Het Voorlopig Ontwerp en de toelichting op het ontwerp kunt u vinden op de projectwebsite: www.utrecht.nl/maliebaan.


Inloopavond 19 april
Op woensdagavond 19 april kunt u tijdens een inloopavond de ontwerptekeningen bekijken. De bijeenkomst staat in het teken van informeren over de uitwerking van het ontwerp. U kunt van 19.00 tot 21.00 uur binnenlopen. Locatie is Vrije School Utrecht, Maliebaan 56. Bijgevoegd wijkbericht met meer (praktische) informatie is in de omgeving van de Maliebaan verspreid.

Meer informatie over project Herinrichting Maliebaan kunt u vinden op www.utrecht.nl/maliebaan.

Terug