Gratis vitaliteitsprogramma voor ondernemers Maliebaan-Wilhelminapark e.o.

Gratis vitaliteitsprogramma voor ondernemers Maliebaan-Wilhelminapark e.o.


Vitaliteitsaanbod voor jouw medewerkers!

Vanuit de bijdragen van ondernemers en vastgoedeigenaren (niet-woningen) in Ondernemersfonds Utrecht voor het trekkingsgebied Maliebaan-Wilhelminapark e.o. is er budget beschikbaar om in het gebied te investeren. Er is nu voor gekozen om de verbinding tussen bedrijven in het gebied te vergroten door te starten met een vitaliteitsaanbod. Zo hebben ondernemers uit dit gebied de mogelijkheid hun medewerkers een vitaliteitsaanbod aan te bieden, betaald via het Ondernemersfonds.

Het Instituut Voor Vitaal Ondernemen ondersteunt bedrijven met vitaliteitsprogramma’s om de human performance van medewerkers te vergroten. Zo werkt het IVVO aan gezonde bedrijven met gezonde medewerkers. Het instituut is gevestigd aan de Maliebaan en heeft via samenwerking met het Ondernemersfonds Utrecht en Het Fluwelen Handvat de kans gekregen om dit gebied vitaler te maken.

Wat houdt het in

We willen medewerkers in beweging brengen en zelf laten werken aan het verbeteren van hun vitaliteit (energie, veerkracht & leefstijl). De komende periode kunnen medewerkers o.a. deelnemen aan activiteiten als een preventief medisch onderzoek, een 2-weken programma over mentale weerbaarheid, sportieve trainingen en verschillende workshops rondom leefstijl. Een divers en kort cyclisch aanbod, waarin iedereen een stap kan vinden die bij hem past.
 


Laat medewerkers hun eigen vitaliteitsactiviteiten samenstellen

Interesse?

Wil jij graag met jouw bedrijf kosteloos deelnemen aan (een van) deze activiteiten, laat het dan weten via .
Heb je nog vragen, neem dan vooral even contact met het IVVO via 030 - 207 40 87.

 

 

 

Terug