Gratis vitale activiteiten en workshops voor ondernemingen in trekkingsgebied Fluwelen Handvatedrijf

Gratis vitale activiteiten en workshops voor ondernemingen in trekkingsgebied Fluwelen Handvatedrijf


Vanuit de bijdragen van ondernemers en vastgoedeigenaren in trekkingsgebied 39 (Maliebaan-Wilhelminapark e.o.) aan Ondernemersfonds Utrecht ontstaat er budget om weer in ons gebied te investeren. In samenspraak met het Ondernemersfonds heeft Het Fluwelen Handvat ervoor gekozen om de verbinding tussen bedrijven te vergroten door ook dit jaar nog een keer vitale activiteiten aan te bieden aan alle medewerkers in Trekkingsgebied 39. Zo heeft elke onderneming in ons gebied wederom de mogelijkheid hun medewerkers een vitaliteitsaanbod te bieden de komende maanden. Deze actviteiten worden geheel vanuit het fonds vergoed. 

BEKIJK DE VIDEO


Wat houdt het in?

Als ondernemer in de wijk biedt Instituut Voor Vitaal Ondernemen (IVVO) de komende maanden workshops, programma's en sportieve trainingen. Via een eigen website voor het programma kunnen alle medewerkers zien wat het aanbod is en zich kosteloos voor de diverse activiteiteen inschrijven.  

We willen medewerkers in beweging brengen en zelf laten werken aan het verbeteren van hun vitaliteit (energie, veerkracht & leefstijl).

De komende periode kunnen medewerkers o.a. deelnemen aan activiteiten als een preventief medisch onderzoek, 12-weken programma over mentale weerbaarheid, sportieve trainingen en verschillende workshops rondom leefstijl. Een divers en kort cyclisch aanbod, waarin iedereen een stap kan vinden die bij hem/haar past.

Een greep uit het aanbod

IJsbad training 
Werken aan je ademhaling, stress en weerstand. Zet de stap naar het ijsbad 

12 weken - Get fit
Werk met jouw persoonlijke coach in 12 weken naar een fitter lijf.

In beweging
Boksen, yoga, hardlopen - sluit aan bij diverse sportieve trainingen.

12 weken - Veerkracht
Werk in 12 weken naar beter omgaan met tegenslag en stress. Samen met jouw eigen coach. 

Interesse?

Wil jij graag met jouw bedrijf kosteloos deelnemen aan (een van) deze activiteiten (of heb je vragen of hoe alles in zijn werk gaat?) laat het dan weten via utrechtvitaal@ivvo.nl
Heb je nog vragen, neem dan vooral even contact op via 030 - 207 40 87.Terug