Groot Voorjaarsevent Fluwelen Handvat-gebied

Groot Voorjaarsevent Fluwelen Handvat-gebied


2 juni 2022 om 16.30 uur


Groot Voorjaarsevent van Het Fluwelen Handvat op donderdag 2 juni in Gasthuis Leeuwenbergh, Utrecht, vanaf 16.30 uur.

Dit is het eerste - van hopelijk een jaarlijks terugkerend - groot netwerkevent dat we als ondernemersvereniging, maar ook als vertegenwoordigende organisatie namens Ondernemersfonds Utrecht voor dit gebied, speciaal organiseren voor alle zakelijke huurders/ondernemers en vastgoedeigenaren in de omgeving Maliebaan-Wilhelminapark.
Daartoe behoren ook de leden van Het Fluwelen Handvat. 

      

Programma:

16.30 uur: Inloop en ontvangst
16.45 uur: Welkom en introductie 10 jaar Ondernemersfonds Utrecht
17.00 uur: Lezing door Jessica van Geel, Utrechtse journalist, historicus en auteur van het boek Truus van Lier, het leven van een verzetsvrouw. Het opzienbarende verhaal van  een door de Duitsers geliquideerde verzetsheldin uit Utrecht, dat verteld moet worden om de onzichtbare dappere vrouwen uit de oorlog nooit te vergeten.
17.30 uur: Aangeklede netwerkborrel met bbq en Pitch your Project*
18.30 uur: Keynote van Björn Kuipers, ondernemer én Nederlands beste voormalige voetbalscheidsrechter. Hij neemt ons mee langs de vedettes, de arena’s en (krachten)velden en vertelt over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team.
19.15 uur: Afsluiting en borrel
20.00 uur: Einde

Aanmelden:

Scan de QR-code hierboven en u wordt doorgestuurd naar de registratiepagina van het netwerkevent of ga naar: https://www.lyyti.fi/reg/eventhfh. Wilt u een collega/introducé meenemen? Dat kan! Vul op het registratieformulier zijn of haar gegevens in en we nodigen uw introducé ook uit voor ons netwerkevent.

* Heeft u een goed idee? Pitch your Project!

Heeft u een idee voor een leuk evenement of festival  dat ons gebied op de kaart zet? Wit u kunst of muurschilderingen of nuttige voorzieningen in ons gebied? Heeft u een project dat ten goede komt aan de ondernemers in ons gebied?  Pitch uw idee of plan dan in 3 minuten live tijdens het Groot Netwerkevent op 2 juni en wellicht kunnen we uw project ondersteunen met fondsgelden. Laat ons weten welke meerwaarde uw idee of project heeft voor de uitstraling of het ondernemersklimaat van ons  gebied! Zend uw idee uiterlijk 27 mei in via het e-mailadres: .

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: