Groot Voorjaarsevent Fluwelen Handvat 2024: Omdenken & Catching Cultures!

Groot Voorjaarsevent Fluwelen Handvat 2024: Omdenken & Catching Cultures!


22 mei 2024 om 16:00


Login om u aan te melden

Ondernemersvereniging het Fluwelen Handvat organiseert op woensdag 22 mei 2024 voor de derde keer haar jaarlijkse VoorjaarseventEen uitgebreid evenement met een mooie, interessante keynote spreker, muzikale omlijsting en een breed netwerk van ondernemers en vastgoedeigenaren uit trekkingsgebied 39 (omgeving Maliebaan-Wilhelminapark) van Ondernemersfonds Utrecht. Dit jaar verwelkomen wij tevens de ondernemers en vastgoedeigenaren uit het naburige trekkingsgebied 38 (Maliekwartier).

Wij ontvangen u graag vanaf 16.15 uur in Gasthuis Leeuwenbergh (Servaasbolwerk 1a) voor ons grootste, informele netwerkevenement van het jaar, waarin wij u met een mooi programma willen verbinden en inspireren.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt:

  • 16.15 uur: Inloop en ontvangst met drankje.
  • 17.00 uur: Welkom en introductie door de voorzitter van Het Fluwelen Handvat.
  • 17.10 uur: Muzikale introductie van het Catching Cultures Orchestra. Een Utrechtse organisatie van betrokken muzikanten met diverse culturele achtergronden, in het bijzonder nieuwkomers, die een hoogwaardig intercultureel muzikaal aanbod creëren voor een divers publiek. Onder hen zijn een aantal gerenommeerde professionals, ambitieuze semiprofs en enthousiaste amateurs. Van een herbewerking van een Arabische traditional tot een nieuwe compositie op basis van Nigeriaanse talking drums: dat belooft een culturele en kleurrijke muzikale omlijsting van ons voorjaarsevent te worden.
  • 17.30 uur: Keynote van Berthold Gunster, Utrechtse ondernemer, schrijver, regisseur en grondlegger van het Omdenken. Hij schreef zijn gedachtegoed in inmiddels een flink aantal bestsellers. Zijn boeken over omdenken in de opvoeding, in communicatie en op het werk gaan al jaren als warme broodjes over de toonbank. Met zijn team geeft hij sinds 2001 trainingen, shows en workshops over omdenken. Op ons voorjaarsevent legt hij, vaak ook op ludieke wijze, de link met ondernemers en hoe zij kunnen omdenken.
  • 18.30 uur: Aangeklede netwerkborrel.
  • 19.30 uur: Einde bijeenkomst.

Aanmelden
Ga s.v.p. naar de registratiepagina van het Voorjaarsevent via: https://event.congresbureau.nl/voorjaarseventHFH. Wilt u een collega meenemen? Dat kan! Vul op het registratieformulier zijn of haar gegevens in en uw introducé ontvangt dan ook de laatste informatiemail een week voor ons evenement.

Graag tot 22 mei! Wees erbij! 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: