Maliebaan - update

Maliebaan - update


Vanwege de uitbraak van het corona-virus organiseert de gemeente voorlopig geen bijeenkomsten meer. We hebben elkaar op 25 maart daarom helaas niet kunnen zien. We hadden graag de voortgang van het ontwerp voor de Maliebaan samen met u willen bespreken.

Uw mening
Dit gemis aan persoonlijk contact wil niet zeggen we nu zonder inbreng uit de stad verder gaan met het ontwerp. We willen u graag laten zien welke schetsen we nu hebben voor de Maliebaan. Ook horen we graag uw reactie daarop. Hoe we die interactie gaan vormgeven, daar zijn we nog niet over uit. Maar dat we u willen vragen om mee te denken en te reageren, staat voorop. Binnen de gemeente zijn we aan het zoeken naar de beste manier om participatie vorm te geven in deze vreemde dagen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Onderzoek naar trillingen en geluid
Omdat het verkeersbeeld in de huidige situatie afwijkt van de gebruikelijke situatie, vinden we het niet gepast om het onderzoek naar trillingen en geluid te laten uitvoeren We hebben het bureau dat het onderzoek gaat uitvoeren gevraagd om een (digitale) presentatie van hoe ze het onderzoek gaan doen. Dat kunnen we dan op de project-website plaatsen. Daarbij kunt u ook vragen aan het bureau stellen.
We verwachten dat het onderzoek pas na de zomer zal plaatsvinden.

Houd intussen onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van project Herinrichting Maliebaan, Malieblad en werkzaamheden in de directe omgeving.

Bouke Bruseker
Projectassistent gemeente Utrecht

 

 

Terug